een totaaloplossing | een team van professionals
Aptitudes biedt u een totaaloplossing voor de ontwikkeling van een sponsored magazine, zowel nationaal als internationaal.
In elke fase van het project bent u er zeker van dat u kunt terugvallen op de vakbekwaamheid van een op maat gesneden team van professionals.

1. Communicatiestrategie en concept van het magazine.
Aptitudes weet aan welke criteria een sponsored magazine moet beantwoorden om ervoor te zorgen dat uw communicatie inspeelt op de informatiebehoeften van uw doelgroep.

2. Redactie en creatie
De volgende fase is de concrete realisatie van het magazine. Aptitudes vertaalt de strategie en het concept in een publicatie die zowel op redactioneel vlak als op vlak van lay-out beantwoordt aan uw doelstellingen en aan de gevoeligheden van uw doelgroep.

3. Planning en organisatie
Een sponsored magazine kan enkel succes hebben als het productieproces strak en efficiënt in de hand wordt gehouden. Aptitudes beheerst deze coördinatie perfect.

4. Druk en verdeling
De look van uw magazine wordt ook bepaald door de drukkwaliteit ervan. Aptitudes doet dan ook enkel een beroep op drukkers die, zelfs voor grote oplages, een hoogstaande kwaliteit garanderen. U kunt ook op Aptitudes rekenen voor de distributie van uw magazine via andere kanalen dan de uwe.

5. Marktstudie
Aptitudes controleert regelmatig de inhoud en de vormgeving van uw magazine. Het moet immers blijven stroken met de verwachtingen van de beoogde doelgroep. Zo bent u er zeker van dat u permanent een geactualiseerd marketinginstrument gebruikt.

6. Advertentiewerving
De verkoop van advertentiepagina's kan voor bijkomende inkomsten zorgen. Zo beperkt u de realisatiekosten en geeft u uw magazine een grotere authenticiteit. Ook hiervoor beschikt Aptitudes over de vereiste know-how.