lifestyle | welzijn | corporate
De klanten die reeds hun vertrouwen schonken aan Aptitudes komen uit heel verschillende hoeken: lifestyle, welzijn, corporate

referenties corporate
voorgaande referenties corporate
Belgacom
Concept en productie van "COR Life", tweemaandelijks intern magazine van de divisie Corporate (1997 tot 1999). Copywriting en vertalingen voor de divisie Business van deze telefoonoperator.

Levi Strauss & Co® Europe
Hulp bij de crisiscommunicatie naar aanleiding van de sluiting van de fabrieken in België en Noord-Frankrijk (1998). Opvolgen van de media en maandelijkse rapportering met een analyse van het imago van het bedrijf in de Belgische media.

Headline
Hulp bij de definitie van concepten en bij de coproductie van sponsored magazines. Opzetten van redactie- en/of direct-comités voor diverse magazines. Hoofdredactie en redactionele coördinatie in het Nederlands en het Frans van "LoContact", een tweemaandelijks tijdschrift bestemd voor de krantenwinkels en andere verdelers van producten van de Nationale Loterij (1996 tot 1998) en van "The B.Beep", een direct marketingmagazine voor een divisie van Belgacom (1997 tot 1999). Redactie van brochures voor de divisie Corporate van Proximus (1996 en 1997).

Open Bedrijvendag
Persrelaties voor de jaarlijkse open bedrijvendag in Wallonië en Brussel (1997).

AirTouch Communications (San Francisco)
Organisatie van een Europese persconferentie in Brussel.

SOPRES
Strategisch en creatief advies voor een nieuw mediaproject (1999).
Modulo
Copywriting en omzetting in het Frans van reclamecampagnes en brochures die gemaakt werden door dit Gentse reclamebureau (van 1994 tot 2000).

Bertrand Crasson
Mediacoaching van deze profvoetballer in het begin van zijn carrière (1990 tot 1994).

Sherpa e-business Group
Consultancy voor het bouwen van de portaalsite rond vrijetijdsbesteding www.sherpa.be. Advies bij de samenstelling van de twee redactieploegen - één Franstalige en één Nederlandstalige - die verantwoordelijk zijn voor de redactionele inhoud van deze site.

CoBarter.com
Persrelaties in België voor Efficio naar aanleiding van de lancering van het eerste online platform voor de uitwisseling van goederen en diensten : www.cobarter.com.

En ook nog :
Media Partners Belgium, GCI-Dialogic, 4 ReAL, Delhaize-le-Lion, Brussels International Trade Mart, Institut Saint-Louis, etc.