Edge Communication© | pr | sponsoring | evenementen
Aptitudes coproduceert samen met het magazine Outsoon vier belangrijke evenementen en stelt de Franse groep "Art point M" voor. Tussen april en juli 2001 zorgde deze hedendaagse artistieke groep voor een Gravity Ax'perience waarvan de sensualiteit, het mysterie en de begeestering bij iedereen die het meemaakte nog steeds nazinderen.

Gravity Ax'periences 2001
Sport Aid 1986
Sport Aid 1988 en 1990
EVENEMENTEN : Gravity Ax'perience 2001

Art point M zorgt met hun elektronische muziek voor een sfeer van cybercultuur die flirt met het reële en het virtuele en die elke toeschouwer een wereld voorschotelt waarnaar hij wil kijken en luisteren, die hij wil voelen, aanraken en smaken en waarvan hij extreem wil genieten. Uiteindelijk zorgt het spektakel bij iedereen voor een andere ervaring : men heeft dingen gehoord en gezien die aan anderen zijn ontsnapt en waarover men nog lang zal kunnen vertellen.

De vier Gravity Ax'periences Gravity Ax'periences in België :
  • Food @ Silo, Leuven (15/04/01)
  • Café d'Anvers @ Antwerpen (12/05/01)
  • City Parade @ Palais des Congrès, Liège (23/06/01)
  • House festival @ Torhout (30/06/01)
De Zero Gravity Ax'perience (Londres, 06/07/01), een internationaal evenement dat werd georganiseerd door Lever Fabergé op een onuitgegeven locatie dicht bij de Britse hoofdstad. (zoals op Ibiza in september 2000). Virtuele ervaringen met het ontsnappen aan de zwaartekracht, een adembenemend décor een schitterende set met het beste wat de muzikale scene momenteel te bieden heeft : Armand Van Helden, The Girl Next Door, Groove Armada, Ian Brown, Fun Lovin' Criminals (www.axe.be).

Om de aanwezigheid van Axe als co-sponsor in België te verzekeren, selecteerde Aptitudes ook andere evenementen in andere delen van het land.