serge dielens | medewerkers Aptitudes
Sinds de oprichting van het bureau Aptitudes is Serge Dielens de managing director.
Na de publicatie van zijn boek "Pour un jogging réfléchi" in 1984 leverde Serge Dielens regelmatig journalistieke bijdragen aan verschillende magazines : Weekend/Le Vif-l'Express, Le Soir, Sport Magazine, etc. Tien jaar later stond hij in voor de coördinatie van de sponsored magazines van Belgacom en de Nationale Loterij. Tegelijk werkte hij als zelfstandig consultant voor verschillende PR-bureaus. In 1990 richtte hij in Brussel zijn eigen bureau op, met de naam Aptitudes.

Tot in 1997 combineerde hij het management van Aptitudes met een job als leraar lichamelijke opvoeding in verschillende grote Brusselse middelbare scholen. Van 1987 tot 1989 gaf hij aan de U.C.L. ook een theoretische cursus over de studie en organisatie van actieve vrijetijdsbesteding.

Tussen 1985 en 1993 engageerde Serge Dielens zich volop om eerst nationale en later internationale projecten, waarin sport en humanitaire hulp hand in hand gingen, tot een goed einde te brengen : World Runners, Sport Aid en Sportlui voor Artsen zonder Grenzen.

Hij beoefent op regelmatige basis verschillende sporten en met zijn andere hobby's wil hij vooral zijn voortdurende en diverse nieuwsgierigheid bevredigen: lectuur (essays, menswetenschappen, media), reizen, avontuur, muziek, theater en dans en nieuwe circussen.

Ook zijn vorming getuigt van enorm veel dynamisme : Serge Dielens is licenciaat lichamelijke opvoeding (U.C.L.) en licenciaat in vrijetijds- en arbeidsbesteding (3de cyclus ULB). Hij heeft een diploma in Public Relations (INEREP) en behaalde een graad in marketing en advertising (Handelsschool Solvay ULB-VUB-BMMA). Verder volgde hij nog cursussen toneel, tijdsbeheer, management en sport.