serge dielens | medewerkers Aptitudes
Maja Van der Borst staat als assistente in voor de dagelijkse opvolging van de dossiers en zorgt binnen het team van Aptitudes voor een vrouwelijke glimlach.
Olivier Monssens is lid van de raad van bestuur van Aptitudes. Hij verzorgt regelmatig bijdragen in de geschreven magazinepers, met name in Télémoustique en Victor. Daarnaast is hij al vele jaren scenarist, reporter en presentator van radio- en televisieprogramma's bij de Franstalige openbare omroep RTBF. Zo presenteert hij "le Jeu des Dictionnaires" en "la Semaine Infernale". Hij werkte ook voor RTL-Tvi en Club RTL. Vanuit zijn ervaring in de media heeft Olivier zich de jongste jaren eveneens ontpopt tot een door zijn klanten erg gewaardeerde copywriter en communicatieadviseur.

Aptitudes kan ook terugvallen op de vakbekwaamheid en de adviezen van Hugo Marynissen. Hij schreef artikels voor verschillende magazines en was jaren journalist bij de VRT. Hij werkte er voor de redactie van de radionieuwsdienst en van diverse algemene informatieuitzendingen op Radio 1 en Radio 2 en hij werkte mee aan het televisiejournaal en Ter Zake. Vanuit zijn rijke ervaring in de media en als journalist is Hugo de jongste jaren een ervaren consultant geworden in mediacommunicatie.

Aptitudes doet daarnaast ook een beroep op het talent en de competenties van een uitgebreid netwerk van freelance medewerkers: stylisten, fotografen, copywriters, vertalers, grafici, drukkers, traiteurs, party-architechten, musici, acteurs, entertainers, hostessen, DJ's enz.