serge dielens | medewerkers Aptitudes
Aptitudes is een klein bureau dat staat voor een realistische en geloofwaardige aanpak met concrete doelstellingen en haalbare acties.
Heel wat gereputeerde klanten blijven Aptitudes al vele jaren trouw: een bevestiging dat het bureau kwaliteit levert. Het is uitgegroeid tot een communicatie-adviesbureau gespecialiseerd in public relations en persrelaties dat in België een behoorlijke reputatie heeft weten opbouwen.

Het bureau wordt sinds de start geleid door Serge Dielens. Hij was sportleraar in verschillende Brusselse secundaire scholen, had een lesopdracht aan de U.C.L. en was ook actief als zelfstandig journalist, organisator van verschillende evenementen en consultant in persrelaties en public relations. Serge Dielens richtte Aptitudes op in 1990. Omdat hij al bijna 20 jaar meedraait in de Belgische mediawereld kent hij de journalisten en hun behoeften. De journalisten kennen hem omdat hij op deze noden inspeelt en tegelijk de verwachtingen van de klanten van Aptitudes weet waar te maken.

De ploeg van Aptitudes bestaat uit twee full time medewerkers en een goed uitgebouwd netwerk van ervaren en creatieve communicatiespecialisten. Om aan de specifieke vragen van elke klant te kunnen beantwoorden, doet Aptitudes een beroep op specialisten die in hun domein algemene erkenning genieten. Voor elke opdracht kan dus naargelang van de noden een zeer vakkundig en creatieve team worden samengesteld.

Dankzij de jarenlange ervaring van zijn medewerkers en zijn bestuurders is Aptitudes in staat om integrale communicatiediensten aan te bieden via de combinatie van verschillende disciplines : pers, mediapromotie, public relations, marketing en organisatie van evenementen.

Momenteel werkt Aptitudes mee aan de optimalisering van de communicatie voor heel verschillende types van klanten: zelfstandigen, KMO's en Belgische vestigingen van multinationals, en dit in diverse sectoren.