soepelheid en discipline | dicht bij de klant | snel concrete resultaten
Wie wil communiceren met de media moet een beroep doen op mensen die voeling hebben met de media en zich in het milieu thuisvoelen. Veel meer dan op grote namen van reclamebureaus.
Aptitudes heeft voor de uitvoering van zijn communicatieadvies heel wat in zijn mars. Het bureau beschikt over een brede waaier van technieken en een uitgebreid bestand van medewerkers. De juiste mix van die technieken en het perfecte samenspel van die professionals leiden tot opvallend sterke resultaten.

De activiteiten van Aptitudes kunnen dan ook een breed veld bestrijken. Dat kan gaan van het bedenken en goed organiseren van een originele persconferentie tot het maken van een persdossier in de vorm van een onuitgegeven CD-Rom, van het organiseren van een persreis naar het Europese hoofdkwartier van een bedrijf tot het ontwerpen en aanmaken van een meertalige website, van het bewaren van de persdossiers van een klant in de pressroom op zijn drietalige site, tot het uitgeven van een magazine of een boek. Kortom, voor gelijk welke strategie en om het even welk budget kan Aptitudess snel en doeltreffend een op maat gesneden communicatieoplossing aanreiken.